Global Podd 23/2020. Mångfald – blunda inte för utmaningen!


Illustration: Shutterstock

En gnutta hopp i Belarus, den indiska jättestaden Mumbai klarar pandemin och hur gör organisationen IM för att stärka mångfalden? Vi forsätter granska mångfalden inom biståndet. Dessutom – en diktator utan strategi och i det jättelika slumområdet Dhravi i Mumbai tycks pandemin vara under kontroll.  

Medverkande:

  • Vijay Padey, advokat i Mumbais High Court som representerar många organisationer från civilsamhället.
  • Michael Sender, belarusisk opinionsbildare, bloggare och entreprenör.
  • Martin Nihlgård, Generalsekreterare för organisationen IM Individuell Människohjälp.

Programledare: David Isaksson och Ylva Bergman

Lyssna på avsnittet på Spotify!

Här hör du avsnittet av Extempo news som vi pratar om:

Och här finns raplåten från slumområdet Dharavi i Mumbai.

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.