Global Bar @Business Sweden: Lönsam och hållbar?


Så tjänar vi pengar – och bidrar till de globala målen!

Är det möjligt att bedriva en kommersiellt lönsam verksamhet och samtidigt bidra till de globala målen? På vilket sätt kan Agenda 2030 vara en tillgång för svenska företag som vill nå ut på nya marknader?

Ett systematiskt hållbarhetsarbete leder till lönsamhet på lång sikt, visar flera studier. Men vägen dit är inte enkel. De företag som försöker är ofta de som blir hårdast kritiserade och därför är det kanske inte konstigt om en del väljer att vara tysta.

Att rädda världen är ingen enkel sak.

Hur långt kan man begära att ett företag ska ta ansvar? Och vem ska betala? Är vi som konsumenter redo att stå för den ökade kostnaden?

Vårens andra Global Bar i samarbete med Business Sweden handlar om hållbarhet – och lönsamhet.

Medverkar gör:

Christina Båge-Friborg, hållbarhetschef och medlem av koncernledningen SSAB.

Marie Trogstam, hållbarhetschef Business Sweden

Sara Nordbrand, hållbarhetschef Svenska kyrkan

Moderator: David Isaksson, Global Reporting

Plats: Business Sweden

Datum: 14/5.

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

No Comment

Leave a reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.