Global Bar@Business Sweden: Har Europa en chans?


Det återstår några månader till EU-valet. När detta skrivs vet vi inte om det kommer att bli en Brexit eller inte. Samtidigt ökar den interna slitningarna mellan EU:s medlemsländer.

Hur starkt står Europa egentligen? Var finns innovation och förnyelse, kommer vi att klara konkurrensen från Kina eller riskerar stora delar av Europa att förvandlas till ett museum?

Om ett Europa vi lätt tar för givet handlar årets första Global Bar-samtal @Business Sweden.

Medverkande:

Katarina Areskoug, Chef för EU-kommissionen i Sverige

Mattias Goldmann, VD för tankesmedjan Fores

Lena Sellgren, chefekonom, Business Sweden

Moderator, David Isaksson, VD, Global Reporting.

Språk: svenska.

Datum: 26 mars

Innovation och hållbarhet

Samtalet är en del av ett samarbete mellan Global Bar och Business Sweden där vi för samman människor som normalt inte möts för att diskutera den globala utvecklingens möjligheter – och utmaningar.

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

No Comment

Leave a reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.