Global Bar@Business Sweden: Heja Krisen!


Klimatkris och finanskris. Brexit, Hongkong, Kina – och Iran! Världen saknar inte direkt utmaningar och tecknen på en annalkande kris är många. På sistone har det ibland känts som att de svarta svanarna varit fler än de vita.

Men behöver kriser alltid vara av ondo?

Kan en ökad krismedvetenhet sporra oss till nya och snabbare innovationer, till en omställning som kan bli både lönsam och hållbar? Leder mindre pengar i plånboken till en hållbarare värld? Kan krisen skapa nya och smartare jobb?

Välkommen till en global spaning om hur företag navigerar i en allt mer komplicerad global värld där kriserna står som spön i backen. Och vad kan passa bättre än att diskutera detta på självaste FN-dagen.

Vi pratar kris, panik, hållbarhet – och möjligheter!

Behöver kriser alltid vara av ondo?Kan en ökad krismedvetenhet sporra oss till nya och snabbare innovationer, till en omställning som kan bli både lönsam och hållbar? Idag på Business Sweden pratar vi kris, panik, hållbarhet – och möjligheter!

Publicerat av Global Bar Torsdag 24 oktober 2019

Du möter:

Joakim Wernberg, forskningsledare med inriktning mot digitalisering och teknikutveckling på Entreprenörskapsforum

Sandra Frank, grundare av bostadsutvecklaren Arvet som utmanar byggindustrin med sina höghus i trä.

Lena Sellgren, chefsekonom Business Sweden

Moderator: David Isaksson, Global Reporting

Plats: Business Sweden

Datum: 24/10.

Previous Global Bar: Biståndsministern har ordet: Möt Peter Eriksson
Next Global Bar@Global Reporting: Latinamerika mitt i stormen

No Comment

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *