Nu startar vi nyhetsbrevet Development Sweden!


Development Sweden

Många runt om i världen vill veta mer om vad som händer med Sveriges bistånd och internationella engagemang. Därför startar vi nu ett särskilt nyhetsbrev på engelska – Development Sweden.

Det händer just nu väldigt mycket med Sveriges bistånd. Fokus riktas mot Ukraina samtidigt som många andra regioner och programområden får stora nedskärningar. Frågan är också hur förändringarna kommer att påverka Sveriges roll som global aktör när den feministiska utrikespolitiken byts mot ett fokus på vårt närområde. Allt detta är sådant som vi kommer att spegla i Development Sweden.

– För hundratals organisationer runt om i världen – inte minst många som arbetar med mänskliga rättigheter – är Sverige en oerhört viktig samarbetspartner och vi vet att oron är stor för vad som nu ska hända. Därför är vi övertygade om att Development Sweden kommer att fylla ett stort behov, säger Global Bar Magazines chefredaktör David Isaksson.

Nyhetsbrevet kommer att ges ut var 14:e dag och målgruppen är personer som arbetar professionellt med utvecklingsfrågor. Priset blir 200 Euro per år eller 20 Euro per månad. I redaktionen för Development Sweden ingår, förutom medarbetare på Global Bar Magazine, även Monika Gutestam Hustus som under många år arbetat för bland annat Rädda Barnen-rörelsen i Washington och som har stor kunskap om hur internationella organisationer fungerar.

Klicka här för att ta en provprenumeration. De första tre numren är gratis och därefter kan du när som helst avbryta din prenumeration.

Redaktionen

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.