Äntligen fick Parul diplomet!


Petter Bolme delar ut priset till Parul Sharma.

I samband med sensommarens första Global Bar kunde vi äntligen dela ut priset för biståndsdebattens mäktigaste till vinnaren – Parul Sharma!

När vi nådde Parul Sharma i början av sommaren för att berätta att hon utsetts till biståndsdebattens mäktigast trodde hon inte sina öron, vilket ni kan höra här

Då befann sig Parul som volontär i flyktinglägret Morian i Grekland. Nu, i samband med sensommarens första Global Bar-samtal, kunde Petter Bolme äntligen överräcka diplomet med motivationen som lyder:

Parul Sharma både syns och påverkar. Med sitt outtröttliga arbete visar årets vinnare att det går att vara gräsrotsaktivist, utbildare och policypåverkare på en och samma gång.

I sitt starka personliga engagemang för flyktingar och andra utsatta mobiliserar hon människor utanför de traditionella organisationerna och visar att små bidrag kan göra skillnad. Som författare, jurist och föreläsare utbildar och inspirerar hon personer som kan påverka företag och lagstiftning.

Som ordförande i Amnesty Sverige bidrar hon till att stärka arbetet för de mänskliga rättigheterna i världen – men också i Sverige.

Grattis Parul Sharma önskar juryn och redaktionen!

Här kan du lyssna på Global Podd när Parul Sharma fick priset.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.