Global Bar 16/6. Ryssland – Vad händer efter Putin?


Illustration: Lisa Jansson.

Vad händer i Ryssland efter Putin? Hur påverkar kriget synen på Rysslands kultur och folk? Hur kan Ryssland åter bli en del av det internationella samfundet?
Alla prenumeranter/medlemmar är välkomna till ett samtal som sker i samarbete med Tisdagsklubben.
Bli prenumerant – klicka här.

Vi följer dagligen grymheterna i Ukraina, men behöver också fundera över vad som händer i Ryssland den dag kriget är över och Putin fallit. Hur påverkar sanktionerna landet på sikt liksom vår syn på dess kultur och folk? Hur blir Ryssland åter en del av det internationella samfundet? Behövs en total ”avputinisering” – en uppgörelse med det förflutna, likt Tyskland efter andra världskriget? Är en sådan överhuvudtaget möjlig och vilka möjligheter har vi i väst att påverka händelseförloppet?

Välkommen på Global Bar-samtal som anordnas i samarbete med Tisdagsklubben, ett forum för center-vänsteropinion om Ryssland.

Medverkande:

  • Stefan Ingvarsson, kulturskribent och analytiker vid Utrikespolitiska institutet
  • Tone Tingsgård, slavist, tidigare riksdagsledamot (s)
  • Vilhelm Konnander, säkerhetsrådgivare, initiativtagare till Tisdagsklubben

Moderator: David Isaksson, Global Bar Magazine

Torsdag: 16 juni 2022 kl. 17-20. Samtal ca 18-19

FÖR DIG SOM ÄR MEDLEM I GLOBAL BAR MAGAZINE ELLER TISDAGSKLUBBEN

Vi bjuder på snacks, bar till självkostnadspris.

Bli medlem/prenumerant i Global Bar genom att klicka här

Anmäl dig här

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.