27/8 17.30. Kvinnliga ledare – blir det någon skillnad?


En av de indiska kvinnor som medverkar i utställningen. Foto: The Hunger Project.

Hör Liinu Diaz Rämö från The Hunger Project berätta om fotoutställningen ”Folkvalda att leda” om kvinnliga ledare i Indien som öppnar den 4:e september på Etnografiska museet i Stockholm.

Global Bar Talks 27/8 17.30-18.00
Järnvägstorget (mellan Centralstationen och Tegelbacken)

Den 4: e september startar fotoutställningen ”Folkvalda att leda” på Etnografiska museet i Stockholm. Fotoutställningen tar avstamp i The Hunger Projects ledarskapsprogram för folkvalda kvinnliga ledare i Indien. Programmet syftar till att få kvinnor att ställa upp i lokalval till byråd och därefter utöva sitt politiska uppdrag på ett effektivt sätt.

Inför vernissagen berättar Liinu Diaz Rämö från The Hunger Project om programmet i Indien och arbetet bakom utställningen som görs i samarbete med Världskulturmuseerna och med stöd av ForumCiv.

Läs mer om utställningen här

Här kan du se en film med en av kvinnorna som medverkar i utställningen.

Redaktionen

Här hittar du hela programmet för Global Bar Talks

Uppläsning av artikel

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.