Med Global ensamrätt: Trump besegrar Covid-19!


Hur bra är du på latin? En mindre gåva utlovas till den som först skickar in rätt översättning.

Vi har tidigare skrivit om det länge emotsedda jubileumsmyntet från The White House Gift Shop för att fira att vår aktade ledare Donald J Trump på egen hand besegrat den lömska sjukdomen Covid-19. 

Nu är graveringen äntligen klar och myntet redo att skickas ut till alla er som varit kloka nog att göra en förbeställning. Och som första tidning i världen kan Global Bar Magazine avslöja hur det kommer att se ut. Så här står det på The White Hous Gift Shops hemsida (i icke-Google-översättning):

Med Global ensamrätt. Tolv fantastiska händelser ur västroms kejsare underbara liv!
Kom och köp nypräglade amerikanska medaljonger!
Bara 300 rubel.

Om ni tycker att det känns märkligt likt en förfalskning så är det inte alltför långt från sanningen. Global Bar serverar inte bara polsk smuggelsprit. Vi är falskmyntare också!

Global Satir signerad Jonas Tapper

Hur bra är du på latin? En mindre gåva utlovas till den som först skickar in rätt översättning av medaljens text.

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.