Om Global Bar Magazine


Coronapandemin är en unik situation som trots sitt allvarliga hot också öppnar möjligheter för eftertanke, reflektion – och för att diskutera nya lösningar på våra gemensamma problem. Vårt mål är att Global Bar Magazine och Global Podd ska fylla en del av detta. 

Global Bar är sedan mer än tjugo år tillbaka en arena för samtal kring globala frågor, startad av Global Reporting. Global Bar Magazine ges ut av Globala Nyheter Sweden AB och drivs ideellt och självständigt från Global Reportings uppdrag.

Ansvarig utgivare: David Isaksson.

Global Reporting är ett medie- och konsultföretag med världen som passion. Vårt engagemang för globala frågor har hängt med sedan starten 1996, och vi har lång erfarenhet av att arbeta med bistånd och utvecklingsfrågor. Med en stor ämneskunskap och erfarenhet från över hundra länder kan vi skildra och förklara skeenden utan att hänfalla åt schabloner, samt hjälpa våra uppdragsgivare att nå ut i världen.

Läs mer på www.globalreporting.net

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.