Sökes: Unga poddare


Vi söker personer i åldern 16–25 som vill medverka i ett internationellt poddprojekt. Du behöver inte vara utbildad journalist, men gärna att du har någon erfarenhet av att göra saker själv inom ljud och video och att du är nyfiken på människor. Du behöver också kunna prata obehindrat på engelska, eftersom det är vårt gemensamma språk och du bör vara intresserad av världen utanför Sverige.

Är du intresserad? Skriv en rad till oss på info@globalbar.se

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.