Annonsera


Global Bar Magazine är en av Sveriges ledande tidningar gällande fördjupande analyser och artiklar om globala frågor. Vårt mål är att granska, skildra och beskriva det som händer i världen, med fokus på nyheter inom global utveckling, utifrån perspektiv som sällan lyfts fram i andra medier. I genomsnitt har vi under det senaste året nått ut till över 14 000 unika besökare/månad. 

Du som annonserar hos oss når dem som arbetar med globala frågor i organisationer och på myndigheter eller har ett stort intresse för globala frågor.

Platsannonser
Global Work är en sida på Global Bar Magazine där vi följer allt som händer på arbetsmarknaden inom området global utveckling. Här skriver vi exempelvis om folk i branschen som bytt jobb, vinner pris eller får ett nytt spännande styrelseuppdrag. Vi erbjuder platsannonsering för att samtidigt exponera utlysta tjänster inom branschen. 

Detta ingår i din platsannons:
• Upp till 30 dagars publicering på Global Bar Magazine startsida.
• Upp till fyra införanden i vårt nyhetsbrev som når ca 9 000 personer.
• Synlighet i sociala medier till våra följare på LinkedIn och Facebook.

Pris: 5000 kronor + moms

Beställ din platsannons genom att maila jobbet@globalbar.se. Bifoga en länk till annonsen eller skicka över annonsmaterialet i from av text, bild och logga så publicerar vi inom ett dygn.

Annons i top bar
Vi kan erbjuda annonsplats högst upp på Global Bar Magazines startsida (se bild nedan) inklusive en publicering i vårt nyhetsbrev. Pris: 8000 kronor + moms. Kontakta lisa@globalreporting.net för mer info.

Så här syns din annons på vår webbsida:

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.