Annonsera


Global Bar Magazine är en av Sveriges ledande tidningar gällande fördjupande analyser och artiklar om globala frågor. Vårt mål är att granska, skildra och beskriva det som händer i världen, med fokus på nyheter inom global utveckling, utifrån perspektiv som sällan lyfts fram i andra medier. I genomsnitt har vi under det senaste året nått ut till över 14 000 unika besökare/månad. 

Du som annonserar hos oss når dem som arbetar med globala frågor i organisationer och på myndigheter eller har ett stort intresse för globala frågor.

Platsannonser

Global Work är en sida på Global Bar Magazine där vi följer allt som händer på arbetsmarknaden inom området global utveckling. Här skriver vi exempelvis om folk i branschen som bytt jobb, vinner pris eller får ett nytt spännande styrelseuppdrag. Vi erbjuder platsannonsering för att samtidigt exponera utlysta tjänster inom branschen. 

Detta ingår i din platsannons:
• Upp till 30 dagars publicering på Global Bar Magazine startsida.
• Upp till fyra införanden i vårt nyhetsbrev som når ca 9 000 personer.
• Synlighet i sociala medier till våra följare på LinkedIn och Facebook.

Pris: 5000 kronor + moms

Beställ din platsannons genom att maila annonsera@globalbar.se. Bifoga en länk till annonsen eller skicka över annonsmaterialet i from av text, bild och logga så publicerar vi inom ett dygn.

Lansera dina rapporter hos oss

Att nå ut till rätt målgrupp med rapporter och studier blir allt svårare, samtidigt som allt fler organisationer och myndigheter som arbetar med globala frågor använder sig av rapporter och studier som ett sätt att skapa uppmärksamhet kring viktiga frågor.
En annons i Global Bar Magazines nyhetsbrev och på webben som länkar direkt till rapporten på er egen hemsida når 14 000 läsare som arbetar med globala frågor.

Detta ingår:

  • Upp till 30 dagars publicering på Global Bar Magazine startsida.
  • Upp till fyra införanden i vårt nyhetsbrev som når ca 9 000 personer.
  • Synlighet i sociala medier till våra följare på LinkedIn och Facebook.
  • Ett års publicering på Global Bar Magazine under rubriken rapporter.

Pris: 5000 kronor + moms

Beställ din annons genom att maila annonsera@globalbar.se Bifoga en länk till rapporten eller skicka över annonsmaterialet i from av text, bild och logga så publicerar vi inom ett dygn.

Övrig annonsering

Det finns möjlighet för annonser i större format med tydlig placering på startsidan. Maila annonsera@globalbar.se för pris och placering.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.